Täby Friskola

Intresset för vår skola är stort och vi söker därför nya medarbetare som vill vara med på resan när vi växer. Till hösten söker vi flera nya kollegor som vill vara med och utveckla skolan med målet att bli bäst på det vi gör.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Karin Järleby, rektor Täby Friskola

karin.jarleby@tabyfriskola.se

Aktuella tjänster

Vi söker en lärare i Träslöjd

Till hösten söker vi en kompetent och engagerad lärare i träslöjd. Du som söker trivs med att vara en del av en välutbildad och professionell lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande. I klassrummet är du inspirerande, du har goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet.

Läs mer om tjänsten här. 

 

Vi söker en mellanstadielärare

Intresset för vår skola är stort och vi söker därför nya medarbetare som vill vara med på resan när vi växer. Till hösten söker vi en mellanstadielärare.

Läs mer om tjänsten här.

 

Vi söker en lågstadielärare

Intresset för vår skola är stort och vi söker därför nya medarbetare som vill vara med på resan när vi växer. Till hösten söker vi en lågstadielärare.

Läs mer om tjänsten här.

 

Vi söker en specialpedagog till högstadiet.

I elevhälsoteamet ingår rektor, skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare samt dramapedagog, totalt nio personer. Olika professioner med olika perspektiv och professionalitet är väldigt viktigt för att synliggöra våra olika kompetenser. Tillsammans är teamet kraftfullt och har mycket energi. Det råder en ödmjuk inställning till varandras kompetens.

Läs mer om tjänsten här.